Tuinhuisje met overkapping

dscn41611-150x150Droomt u van een tuinhuisje met een overkapping? Heijboer tuinhout maakt uw droom graag werkelijkheid. Door onze vakkundigheid en ervaring kunnen wij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding leveren. Een tuinhuisje met overkapping levert u extra bergruimte en u kunt in alle seizoenen volop kunt genieten van de zon. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden in uw tuin verzorgt Heijboer Tuinhout een professionele overkapping. Heijboer tuinhout maakt graag uw droom tuinhuisje met overkapping. Bekijk gerust onze website en neem contact op voor vragen.

Persoonlijk contact

Een tuinhuisje met een overkapping is zeer praktisch

Een tuinhuisje met een overkapping is niet alleen praktisch, maar u profiteert ook van extra comfort in uw tuin. Daarnaast wordt een tuinhuisje met een overkapping al snel multifunctioneel als u deze laat uitbreiden met een overkapping. Voor het beste resultaat, wordt het materiaal afgestemd op het tuinhuisje en de woning. Het voordeel van een tuinhuisje met een overkapping is dat u in alle seizoenen volop kunt genieten van de zon. Bovendien zult u versteld staan hoe vaak u buiten zult zijn en wat voor heerlijk gevoel het geeft dat u in de zomermaanden langer kunt genieten van het buitenleven.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een tuinhuisje met overkapping? Bekijk foto’s van eerdere opgeleverde overkappingen. De mogelijkheden zijn uitgebreid. Heijboer Tuinhout levert maatwerk. Alle nodige werkzaamheden worden door ons uitgevoerd. Zo heeft u slechts een contactpersoon en wordt de oplevering snel en efficiënt uitgevoerd.

Bekijk foto’s

Heeft u vragen omtrent een huisje met een overkapping?

Heeft u nog vragen over een tuinhuisje met een overkapping? Of bent u wellicht geïnteresseerd? Bekijk hierfoto’s van eerdere opgeleverde tuinhuisjes met overkappingen. De mogelijkheden zijn uitgebreider dan u denkt. Neem met ons contact op voor een vrijblijvend advies en/of offerte. U kunt met ons contactopnemen via ons contactformulier, of direct bellen met Maarten Heijboer via T. 06 41 50 42 10.

Vrijblijvend contact

con3-overkappingen

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!


Vraag offerte aan