Terrasoverkapping op maat

overkapping op maatWie zoekt naar een overkapping op maat is bij Heijboer Tuinhout op het juiste adres. Wij hebben veel ervaring in het op maat maken van overkappingen, tuinhuizen, schuren, schuttingen en meer. Wij gebruiken voor onze werkzaamheden alleen duurzame en goede kwaliteit materialen, dus u bent bij ons gegarandeerd van topkwaliteit. Wij gaan graag samen met u het gesprek aan om uw wensen te bespreken en sturen u vervolgens een offerte op maat op. U kunt ons altijd mailen of bellen voor meer informatie over een overkapping op maat die goed past bij uw tuin en woonsituatie.

Direct contact opnemen

Een overkapping op maat van Heijboer tuinhout staat garant voor kwaliteitshout en snelle plaatsing en montage. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten hout. Zo hebben wij lariks hout, Douglas hout, vurenhout, red ceder hardhout of eikenhout ter beschikking om uw overkapping op maat te maken.

U kunt zelf bepalen hoe de afwerking van uw overkapping op maat gedaan wordt. U kunt kiezen uit verschillende soorten daken zoals een plat dak, lessenaarsdak of puntdak. U kunt er ook voor kiezen om uw overkapping op maat met glazen schuifdeuren te laten bouwen. Deze houden de kou buiten waardoor u ook in de koudere maanden kunt genieten van uw overkapping in de tuin. Het mooie van een overkapping op maat laten maken  is dat u al uw wensen kunt laten realiseren door Heijboer Tuinhout.

Overkapping op maat | Heijboer Tuinhout

overkapping op maat met glaswandenWij zijn al vele jaren een specialist in alles wat met tuinhout te maken heeft. Zo leveren wij niet alleen overkappingen op maat, maar kunnen we u ook helpen en adviseren op het gebied van schuttingen, carports, beschoeiingen, sierbestrating en complete tuinaanleg! Wij zijn actief in de regio Zuid-Holland. U kunt per telefoon contact opnemen via 06-41504210 of mailen naar info@heijboertuinhout.nl. Wij staan u graag te woord.

Een greep uit onze diensten:
Kapschuur bouwen, Tuinvlonders, Tuinhuisje met overkapping, Luxe tuinhuizen, Tuinhuis op maat, Schuur op maat

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!


Vraag offerte aan