Portfolio

Op deze pagina laten wij u een aantal van door ons gerealiseerde projecten zien om u een beeld te geven wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Houtwerkprojecten & complete projecten

Heijboer Tuinhout is gespecialiseerd in houtwerk en houtbouw. Het aanleggen van complete tuinen en sierbestrating doen wij niet. Voor tuinen met veel houtwerk kunnen we op speciaal verzoek, ook de aanleg van de complete tuin verzorgen. Heeft u een compleet tuinproject met in verhouding veel houtwerk en wilt u door ons een complete tuinaanleg laten doen, neem dan even contact op. We kunnen dan even de mogelijkheden bespreken.

Benieuwd naar onze recente projecten en wilt u op de hoogte blijven van onze projecten die wij uitvoeren? Bezoek en like onze facebook pagina.


Terrasoverkapping en Veranda

Heijboer Tuinhout maakt uw overkapping of veranda graag voor u op maat. Hieronder laten we een aantal door ons gerealiseerde projecten zien. Wilt u meer voorbeelden en informatie Bekijk producten in onze online catalogus en neemt u gerust contact op om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.


Tuinhuizen en schuren op maat gemaakt

Heijboer Tuinhout is specialist in op maat gemaakte schuur, tuinhuis of berging. Wilt u de ruimte in de tuin goed benutten voor het opbergen van uw spullen of voor een werkruimte, Heijboer Tuinhout denkt graag mee in een maatwerk oplossing voor uw wensen. Hieronder laten we een aantal door ons gerealiseerde projecten zien. Wilt u meer voorbeelden en informatie Bekijk producten in onze online catalogus en neemt u gerust contact op om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.


Kapschuren

Heijboer Tuinhout maakt uw kapschuur graag voor u op maat. Hieronder staan een aantal van de door ons gerealiseerde projecten. Voor meer informatie Bekijk producten in de online catalogus een neem contact op of vraag een offerte aan.


Schuttingen

Bekijk onze schuttingen in de online catalogus en neem contact op of vraag een offerte aan voor uw tuin. Van het vervangen van één enkele schutting tot plaatsen van schuttingen in een nieuwbouwproject. Bekijk de mogelijkheden


Houten Vlonders

Bekijk producten
Heeft u een tuin aan het water? Of wilt u een mooi houten vlonderterras? Bekijk hier meer mogelijkheden.


Pergola’s

Bekijk producten

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!


Vraag offerte aan