Offerte tuinhuis op maat

In vier stappen uw eigen tuinhuis op maat

  • Aanvraag offerte: Een vrijblijvende offerte voor een tuinkast, schuur of tuinhuis op maat vraagt u eenvoudig aan via de website. U doorloopt de stappen van het formulier en stelt zo uw eigen tuinhuis samen. Eerst maakt u de keuze uit het type tuinhuis, vervolgens vult u de afmetingen in in de laatste stap kiest u welke opties u wenst. Heijboer Tuinhout stuurt u binnen enkele dagen een offerte voor het door u samengestelde tuinhuis

  • Afstemmen details: Als het tuinhuis op maat wilt laten plaatsen nemen wij eerst contact met u op om de definitieve afmetingen af te stemmen of we komen bij u langs. Ook wordt de positie en draairichting van de deur besproken, evenals de positie van de ramen en overige opties. In dit gesprek adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

  • Bouw prefab wanden: In de werkplaats worden de wanden op maat gemaakt. De wanden worden opgebouwd uit vuren stijl en regelwerk met een hardhouten onderregel om houtrot tegen te gaan. Het Noord Europese rabat wordt met rvs schroeven op het vurenhouten frame gemonteerd.

  • Montage op locatie: Montage op locatie door het montage team van Heijboer Tuinhout. De prefab zijwanden worden op de fundering aan elkaar vastgezet. Het hout voor de dakconstructie, dakbeschot en boeidelen en de dakbedekking wordt los geleverd en ter plaatse gemonteerd. Vaak wordt uw tuinhuis in één dag geplaatst. De fundering is al aanwezig of wordt ook door Heijboer Tuinhout gelegd. Ook is het mogelijk dat wij de materialen alleen leveren en dat u zelf het tuinhuis op maat opbouwt.

 

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!


Vraag offerte aan