Houten tuinhuis op maat

Wie zoekt naar een tuinhuis op maat kan bij Heijboer Tuinhout terecht. Al vele jaren zijn wij specialist in het op maat maken van tuinhuizen, schuren, schuttingen etc. Wij maken gebruik van duurzame materialen en bij ons bent u gegarandeerd van topkwaliteit. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Wij gaan samen met u om de tafel en kunnen u daarbij van een offerte op maat voorzien. U kunt ons bellen voor meer informatie over een houten tuinhuis op maat of om een afspraak te maken!

Direct contact opnemen

Een houten tuinhuis op maat van Heijboer tuinhout betekent kwaliteitshout en snelle plaatsing en montage. Wij leveren vaak binnen één dag uw houten tuinhuis op maat of uw houten schuur op maat. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten hout. Zo heeft u bij ons de keuze uit lariks hout, Douglas hout, vurenhout, red ceder hardhout of eikenhout.

De afwerking van uw houten tuinhuis op maat kunt u geheel zelf bepalen. Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten daken zoals een puntdak, plat dak of lessenaarsdak. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om in uw houten tuinhuis op maat ramen te plaatsen, een speciale deur of andere persoonlijke wensen. Het mooie van een houten tuinhuis op maat laten maken door Heijboer Tuinhout, is dat u helemaal zelf de regie in handen heeft. Wij kunnen alles naar uw wens aanpassen!

Houten schuur op maat

Naast houten tuinhuizen verzorgen wij ook voor u een houten schuur op maat. Een schuur heeft over het algemeen een andere indeling dan een tuinhuis. Een schuur is met name bedoeld voor de opslag van spullen, hier kan in de ontwerpfase van uw houten schuur op maat rekening mee worden gehouden. Wilt u bijvoorbeeld extra plankjes in uw schuur, ramen of andere functionaliteiten? Heijboer Tuinhout kan u goed adviseren. Bekijk eerdere projecten voor een impressie van onze houten schuren op maat.

Impressie houten schuren

Heijboer Tuinhout is al jaren de specialist in alles wat met tuinhout te maken heeft. Wij leveren niet een houten schuur op maat of een houten tuinhuis op maat maar kunnen u ook helpen en adviseren op het gebied van schuttingen, carports, beschoeiingen, sierbestrating en complete tuinaanleg! Wij zijn actief in de regio Zuid-Holland. U kunt per telefoon contact opnemen via 06-41504210 of mailen naar info@heijboertuinhout.nl. Wij staan u graag te woord.

Een greep uit onze diensten:
Kapschuur bouwenTuinvlondersTuinhuisje met overkappingLuxe tuinhuizenTuinhuis op maatSchuur op maat

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!


Vraag offerte aan