Houten terrasoverkapping

Wilt u een houten terrasoverkapping? De vakspecialisten van Heijboer Tuinhout zijn ervaren in het maken van een overkapping op maat. Zo krijgt u precies de overkapping die voldoet aan uw wensen en past bij de uitstraling van uw tuin en woning.

Voordelen houten terrasoverkapping

Een terrasoverkapping wordt steeds vaker als verlenging van de woning gebruikt. Wanneer de terrasoverkapping op een professionele manier geplaatst wordt, kan de overgang van de woonkamer naar de tuin minimaal lijken. Dit levert een prachtige sfeer in uw tuin. Nagenieten van de avondzon of de schaduw opzoeken in de hete zomermaanden, een houten terrasoverkapping is voor verschillende doeleinden te gebruiken.

Mogelijkheden houten terrasoverkapping

dscn43631-225x300De mogelijkheden voor een overkapping in uw tuin zijn uitgebreid. U kunt kiezen uit verschillend materiaal, kleuren, model en formaat. Heijboer Tuinhout levert maatwerk, waardoor u de terrasoverkapping kunt krijgen die u wenst. We werken met kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat de levensduur ook bij verschillende weersomstandigheden optimaal is.

Laat u adviseren door de specialisten van Heijboer Tuinhout. Heeft u een mooie houten terrasoverkapping gezien? En wilt u weten of deze in uw tuin past? Wij komen graag bij u langs. U kunt rekenen op een professionele uitvoering, waarbij alle nodige stappen van ontwerp tot plaatsing door ons worden uitgevoerd. Hierbij kunt u ook denken aan het plaatsen van aanvullende onderdelen voor bijvoorbeeld hemelwaterafvoer, dakbedekking en glaswerk. Een compleet product wat speciaal voor u op maat wordt ontworpen en geplaatst. Heijboer Tuinhout verzorgt een complete houten terrasoverkapping op maat.

Vragen over een houten terrasoverkapping?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder de foto’s van de door ons geplaatst overkappingen. U kunt met vragen of advies met ons contact opnemen via ons contactformulier of bel direct met Maarten Heijboer via T. 06 4150 4210.

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!


Vraag offerte aan