Over Heijboer Tuinhout

sam_2199-300x200Heijboer Tuinhout is de specialist in het plaatsen van tuinhout. Vanaf de start in 2005 heeft het bedrijf een uitgebreid en gevarieerd portfolio aan afgeleverd werk opgebouwd. Onze specialiteit is het vakkundig plaatsen van tuinhout. U kunt hierbij denken aan: schuttingen, houten vlonders, houten prieel of terrasoverkapping, veranda’s, poorten etc. Wij leveren altijd maatwerk, waardoor de mogelijkheden uitgebreid zijn en u precies krijgt wat u wenst.

Uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding

Door ons specialisme en ervaring kunnen wij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding leveren. Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardige producten die tegen een acceptabele prijs professioneel worden geplaatst. Door te investeren in duurzaam materiaal van goede kwaliteit en een deskundige plaatsing, kunt u rekenen op een lange levensduur van uw tuinhout.

Daarnaast is het van belang dat maatwerk en grootschalige projecten zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd, Heijboer Tuinhout is door haar specialisatie daar uitstekend toe in staat.

Maatwerk en grootschalige projecten

Heijboer Tuinhout levert een complete service voor uw tuin. Van het aanleveren van materialen tot het aanleggen van tuinen. Dit geldt voor kleinschalige projecten, maar zeker ook voor grootschalige projecten. U kunt rekenen op overleg en advies tijdens het gehele proces, vanaf het basisplan, naar een ontwerp tot aan de uiteindelijke uitvoering. U beschikt over een contactpersoon, wat praktisch en voordelig is voor u. Alle nodige materialen en werkzaamheden worden op elkaar afgestemd, wat het eindresultaat zeker ten goede komt.

Team Heijboer tuinhout

Heijboer Tuinhout werkt met een jong, fris team aan uw tuinproject. Efficiëntie, nauwkeurigheid en een goede communicatie met de opdrachtgever spelen hierbij een belangrijke rol. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Zuid-Holland, maar ook daarbuiten kunt u onze opvallende gele voertuigen regelmatig tegenkomen: onderweg om een nieuw project te verwezenlijken.

Leveranciers

Heijboer Tuinhout als specialist in plaatsen van tuinhout en werkt samen met leverancier Van Dorp Hout uit Zoetermeer voor leveren van de houtmaterialen. Zie www.vandorphout.nl.

Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin(project) kunnen doen?
Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel direct met Maarten Heijboer via T. 06 41 50 42 10.

Heijboer Tuinhout BV
T. 06 41 50 42 10 (Maarten Heijboer)
KvK Haaglanden 64792935

Kantoor en Postadres:
Herenweg 25
2751 DD Moerkapelle

Onze Loods en Werkplaats:
Julianastraat 12
2751 GD Moerkapelle

Wij hebben geen winkel of showroom. Wilt u langskomen om bij ons op kantoor de mogelijkheden voor uw project te bespreken maak dan eerst even een afspraak

Een offerte op maat

Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.

Zonder verplichtingen

Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten!


Vraag offerte aan